2ª JORNADA DE FORMACIÓ DEL CPM TRIDIÓCESI DE BARCELONA 2019

cpm1

2ª JORNADA DE FORMACIÓ DEL CPM TRIDIÓCESI DE BARCELONA 2019

DIA  1 DE JUNY DE 2019  DISSABTE, A LES 10 DEL MATÍ A LA CASA ABACIAL DEL MONESTIR DE SANT CUGAT, SOTA EL TEMA   ”  diàleg fe i ciència en el segle XXI “

Benvolguts acollidors, consiliaris i simpatitzants del CPM:

Esperem i desitgem que esteu vivint un periode Pasqual ben alegre en l´Esperit!!.

Per altra banda, també és un goig  convocar-vos per la propera Jornada de Formació permanent de les 3 diòcesi d´aquest curs. Si Déu vol es celebrarà el proper dissabte 1 de Juny a la casa Abacial del Monestir de Sant CugatEns la dirigirà el nou rector de la Parròquia Mn. Emili Marlès  sobre el tema. “Diàleg Fe i Ciència en el segle XXI”. En un entorn tan secularitzat com en el que estem en el que les parelles que acollim, moltes vegades tenen una formació espiritual molt baixa, en Mn Marlès (físic de carrera universitària) ens pot donar pistes de com apropar el missatge de Jesús a les parelles.

Començarà a les 10 de matí en que en Mn. Emili ens farà una xerrada d´una hora aproximadament, seguit d´un col·loqui. Cap a les 11.45 farem un descans i de 12.15 fins a les 13 podem fer reunions per grups, i finalitzar la trobada.

Tant de bó hi poguem assistir i participar molts de nosaltres, per seguir fent caliu i acompanyant-nos mutuament en la nostra tasca d´acolliment de parelles.

Podeu tambe convidar als membre dels vostres  grups de post i demés parelles.

Bon temps Pasqual!!

Una forta abraçada,

Belén Oria i Gerard Santomà

Responsables del CPM de la Diòcesi de Terrassa