Avui tal dia de sant Joan fa 10 anys que va morir P. Ignasi Salvat Ferrer, S. J.

Avui tal dia de sant Joan fa 10 anys que va morir P. Ignasi Salvat Ferrer, S. J.

  Avui dia de sant Joan fa 10 anys que va morí

P. Ignasi Salvat Ferrer, S. J.

 + 24-06-11.

Gran impulsor del CPM a Catalunya.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Ignasi_Salvat_i_Ferrer

Comentari de Josep Maria Ferran, president de la federació española del CPM

Quan vaig estudiar dret canònic, dret civil i penal, vàrem participar en un simposi sobre Dret Canònic Matrimonial a Tarragona, més tard vaig parlar amb P. Ignasi i amb Mossèn Gaspar Mora interessat per la tesina de llicenciatura en Ciències Religioses sobre el CPM, la seva història i la seva metodologia, etc. cosa que no va ser possible, al final la vaig fer sobre l’espiritualitat de santa Teresa de Calcuta.

En el 2010 el vaig entrevistar per PriOreM PrioRaT de ràdio Falset sobre què pensava del futur del matrimoni. Era una trobada espanyola dels Centre de Preparació al Matrimoni (CPM)  a Tarragona, que va dur a terme en l’espai de la Residencial.

P. Ignasi era un sacerdot obert al laïcat, animador, un gran consiliari i director espiritual. Si el futur de l’Església està en el laïcat, sens dubte ens fan falta mossèns com P. Ignasi, obert, escoltador actiu i bon conseller i orientador, un bon suport al lideratge laïcal, acompanyat per consiliaris.

Molts dies el tinc a la ment en la nostra tasca en els moviments cristians del CPM i de Vida Creixent  i en l’apostolat C@LC en la vida pública, així també en Drets Humans i de la Natura al Priorat i Tarragona, com  de  titular de jutge de Pau a Cabacés  i Agent Voluntari d’Atenció a la Víctima a Tarragona .

Reposi ara en el cel i Déu et tingui en la seva Glòria. Sempre disponible ara no veu ni aturar-se ni desanimar-se de dir i repetir el seu lema a sant Pere, que celebrarem la setmana que ve. “El laïcat i la família són els puntals de l’espiritualitat del futur de l’església”.

https://esglesia.barcelona/es/actualitat/in-memoriam-p-ignasi-salvat-ferrer-s-i/

https://elpais.com/diario/2011/06/25/necrologicas/1308952801_850215.html