CURS PER A MATRIMONIS I PARELLES ,SISTEMA ALPHA :PER ENFORTIR LA SEVA RELACIÓ

CURS PER A MATRIMONIS I PARELLES ,SISTEMA ALPHA :PER ENFORTIR LA SEVA RELACIÓ

Curs per a Matrimonis ALPHA

Us informem que a finals de setembre començarà un curs a Montornès del Vallès, els dissabtes: 28 de setembre / 5, 19 i 26 d’octubre / 9, 16 i 23 de novembre, de 21h a 23:30, als locals de la parròquia de Sant Sadurní (camí antic de Martorelles, 3)

Informació i inscripcions: Montse Prats 661 86 88 15     E-mail: 

Què és el Curs per a Matrimonis?

El Curs per a Matrimonis són una sèrie de sessions dissenyades per ajudar les parelles a enfortir la seva relació, és molt pràctic i dóna les eines necessàries. Durant aquest temps, les parelles parlen sobre temes importants que a vegades queden oblidats amb les presses de la vida diària. El curs ofereix comunicació i temps de qualitat. El curs és gratuït, només s’han de comprar els quaderns de treball.

Metodologia: Són 7 sessions que comencen amb un sopar compartit i tot seguit els monitors fan la introducció del tema que després es treballarà amb la parella. Cada persona té un quadern amb unes preguntes i exercicis que ha de contestar individualment i que després compartirà amb la seva parella.

En aquest curs es respecta sempre la privacitat de la parella, no hi ha grups de discussió i no s’ha d’explicar res a ningú sobre la relació mútua. L’ambient és acollidor, relaxat i de confiança.

Per a qui es fa? Per als que estan en els primers anys de convivència, per als que estan passant una etapa difícil, per als que vulguin enfortir la seva relació i és adequat per a totes les edats.

Els temes són: 1-Establir fonaments sòlids. 2-L’art de la comunicació. 3-Resolució de conflictes. 4-El poder del perdó. 5-L’impacte de la família-passat i present. 6-Vida sexual sana. 7-Amor en acció.

Preu del material: 10 € per parella.

Us demanem que ens ajudeu a fer-ne difusió entre els vostres familiars, amics i coneguts. Moltes gràcies per endavant!

Salutacions cordials,

Miquel i Montserrat Creus-Prats, monitors i coordinadors

entrar per més detalls a:

Tríptic Curs Matrimonis-Montornès 2019

 

DES DEL CPM ANIMEM A LES PARELLES QUE VULGUIN MILLORAR LA SEVA RELACIÓ A  AQUEST CURS QUE  AMB TANTA DEDICACIÓ FAN ELS ORGANITZADORS

Tags: