Mn. GASPAR MORA I BARTRÉS , CONSILIARI DELS GRUPS DE CPM, ACOMPLEIX 80 ANYS. MOLTES FELICITATS !

Mn. GASPAR MORA I BARTRÉS , CONSILIARI DELS GRUPS DE CPM, ACOMPLEIX 80 ANYS. MOLTES FELICITATS !

Mn.GASPAR  MORA      HA FET 80 ANYS!

 

Nosaltres vam conèixer Mn. Gaspar fa trenta anys, quan després de preparar-nos per ser acollidors, pilotats per un matrimoni olesà més experimentat que nosaltres en el CPM, iniciàvem la nostra tasca com a responsables de grup, en aquell moment el 131, i assistíem a les reunions de responsables que es feien el vespre a la parròquia dels Àngels.

 

Recordo com ens va impactar sentir-lo parlar; la seva força, el seu convenciment i el camí que, segons ell,  l’Església havia de seguir ens van fer adonar que ens sentíem molt a prop de la seva línia de pensament oberta i lúcida, que mirava al futur reconeixent les mancances de l’Església i sabent que els canvis no serien miraculosos sinó que vindrien poc a poc, amb una pila d’anys; i ens va omplir d’esperança!

 

La seva manera de parlar de l’acolliment a les parelles, de la importància d’escoltar-los allà on es troben i de partir justament de la seva realitat, va fer que en ell trobéssim un bon referent: savi, senzill, treballador, actiu, compromès amb la seva Parròquia i amb el CPM a tots els nivells.

 

De llavors ençà hem tingut el goig de seguir escoltant-lo moltíssimes vegades, de deixar-nos orientar pel llibre Fent camí amb les parelles que va escriure amb el P. Ignasi Salvat  (ACS) i que hem fet servir per preparar el nostre treball com acollidors, i de compartir temps de pregària, misses, xerrades, conferències i Jornades a nivell diocesà, estatal i també internacional.

 

Ara el felicitem per la seva llarga trajectòria d’estudi i de servei a l’Església, com a teòleg, com a capellà i com a consiliari del CPM a tots els nivells i en donem gràcies a Déu. Mn. Gaspar ha estat i és una persona que ha parlat sempre tenint molt en compte la realitat; una realitat canviant que a tots ens ha fet canviar, i que ell coneix molt bé gràcies a la seva tasca consiliar en els grups de diàleg i també a la seva estreta relació amb nebots i renebots, nois i noies que com els nostres ens ofereixen un ampli ventall del jovent actual . Ell s’ha anat fent gran, com tots nosaltres, però la seva veu sona clara com abans.

 

Moltíssimes gràcies, Mn. Gaspar, per tot el treball, i per la dedicació i el guiatge al CPM!!  Que Déu li concedeixi seguir acompanyant els fidels de la Parròquia i a nosaltres que formem part d’aquesta gran família CPM amb fermesa i serenor!!

 

Gregori Campos – Bene Temporal

Equip 127  Olesa de Montserrat