TENIR, MANTENIR, HONRAR : FORTALESA DEL MATRIMONI.

TENIR, MANTENIR, HONRAR : FORTALESA DEL MATRIMONI.

Celebra la Setmana Nacional del Matrimoni 2021

(INFORMACIÓ DE CONEIXEMENT   D ‘ALTRES LLOCS)

Aquest 7-14 de febrer de 2021 celebrarem la Setmana Nacional del Matrimoni. Aquesta celebració anual és una gran invitació perquè tothom reflexioni sobre el regal que el matrimoni té per a la nostra Església i el nostre país, així com una oportunitat per a les parelles de construir els seus propis matrimonis.

Aquest any el nostre tema és: Tenir, mantenir, honrar. A continuació us expliquem com podeu unir-vos a nosaltres:

  • Llegiu el comunicat de premsa de la setmana nacional del matrimoni 2021 de la USCCB.
  • Dediqueu una mica de temps dedicat a la pregària i la reflexió participant en el nostre refugi de set dies a casa (disponible en pdf en anglès i espanyol ) centrat en el matrimoni. Aquest any, el tema de la retirada és “Tenir, mantenir, honrar”. 
  • Comparteix el nostre fulletó nacional sobre la setmana del matrimoni , disponible en anglès i castellà .
  • Canvieu la foto de portada de Facebook o compartiu una de les imatges del nostre kit de xarxes socials en anglès i castellà.
  • Animeu la vostra parròquia a celebrar el diumenge del matrimoni mundial (14 de febrer de 2021), amb un recurs de predicació (també disponible en castellà ) per al clergat o compartint el nostre fulletó.
  • Convideu la vostra comunitat diocesana o parroquial a pregar pel matrimoni amb aquestes Oracions dels Fidels per la Setmana Nacional del Matrimoni (també disponible en castellà ).
  • Preguem un rosari per a les parelles casades i les famílies amb nosaltres! El rosari serà dirigit per l’arquebisbe Salvatore Cordileone, el cap del Comitè sobre laics, matrimoni, vida familiar i joventut, i serà transmès en directe el dimecres 10 de febrer, a les 2:00 pm ET a la pàgina de Facebook For Your Marriage. .
  • Conversa sobre la paternitat i l’amor del cònjuge : torneu a sintonitzar a Facebook el divendres, 12 de febrer, a les 14:00 ET per a una discussió en directe entre el director associat de Clergy, Consagrated Life i Vocations, P. Daniel Hanley i el director de Laics, Matrimoni, Vida familiar i Joventut, el senyor Dominic Lombardi, mentre discuteixen les seves reflexions sobre la paternitat i l’amor dels cònjuges, mirant a Sant Josep com a exemple.

I aquí teniu alguns recursos per construir el vostre matrimoni durant tot l’any: